SZERVIZÜNK BEMUTATÁSA

VISSZAEMLÉKEZÉS

Szervizünk alapító elődje a GELKA Vállalat volt.
Majd 1983-ban önálló Kisvállalat lett belőle. Ebben a formában működött 2001 nyarán bekövetkezett privatizációjáig.
Ettől az idöszaktól kezdve magánvállalkozásként müködik.

A JELEN

Szervizünk Cegléd városban és vonzáskörzetében végzi híradástechnikai szórakoztató elektronikai termékek garanciális és garancián túli javítását, karbantartását. A minőségi, szakszerű munkavégzést felkészült műszerészeink biztosítják. Vállaljuk televíziók (Hagyományos CRT, Plasma, LCD, LED, Projectoros), videók, DVD készülékek, Házi-mozi rendszerek, HIFI tornyok, CD lejátszók, erősítők, rádiók, magnók, lemezjátszók, MP-3 lejátszók, távszabályzók, gyors, szakszerű javítását, távszabályzók beszerzését.

A szerviz vezetője: Plutzer Ferenc
Elérhetősége: 2700 Cegléd Árpád u.30.
Tel:06-53-310-333
Mobil:06-30-816-9777

E-mail:kolorszerviz(kukac)gmail(pont)com

Tevékenységünk ismertetése

 Szervizünk Cegléd városban és vonzáskörzetében végzi híradástechnikai szórakoztató elektronikai termékek garanciális és garancián túli javítását, karbantartását. A minőségi, szakszerű munkavégzést felkészült műszerészeink biztosítják. Az alkatrészek beszerzésénél elsődleges szempont a megbízható minőség, ezért folyamatosan keressük azokat a beszállítókat, akik megbízható alkatrészeket forgalmaznak .Ez sok esetben nem jelenti a legolcsóbb árat is, de így biztosítható a javításokra vállalt garancia. Az alkatrészeket a kiskereskedelemnél kedvezőbb árakon tudjuk beszerezni beszállítóinktól, ezzel is olcsóbbá tudjuk tenni a javítást.

Vállaljuk hagyományos CRT (képcsöves), Plasma, LCD," LED", Projectoros televíziók, videók, DVD készülékek, Házi-mozi rendszerek, HIFI tornyok, CD lejátszók, erősítők, rádiók, magnók, lemezjátszók, távszabályzók, gyors, szakszerű javítását, távszabályzók beszerzését.

Az LCD televíziók és monitorok jelentős térnyerésével a javítások nagyobb részét is ezeken végezzük. Gyakori hibajelenség a háttérvilágítás meghibásodása, ilyenkor néha a kép bekapcsoláskor felvillan, majd eltűnik, de legtöbbször a kijelző sötét marad, csak a hangja jön meg a TV-nek. Ez a meghibásodás az esetek nagy többségében javítható. A korábbi LCD televízióknál gyakran előfordult, hogy a kép kivilágosodott, a színek eltorzultak. Ez a hiba is általában javítható. A készüléken nem világít a készenlét, és nem kapcsolható be a TV. Szintén javítható. A készülék nem reagál a távirányítóra, kezelő gombokra, indulás közben lefagy. A legtöbb esetben javítható.

Garanciális alvállalkozói szerződéseinknek köszönhetően nagyon sok új jótállásos készülék jótállási időben történő javítását el tudjuk végezni, ezzel megkímélve a vásárlókat a hosszú és drága utazásoktól, amikkel a meghibásodott készülékek garanciális szervizbe juttatása járna.
Mint köztudott, az univerzális távszabályzókkal csak a készülékek alapfunkciói érhetők el. Több nemzetközi adatbázisra támaszkodva vállaljuk televíziójához az eredetivel minden funkcióval egyező helyettesítő távszabályzók beszerzését, az original távszabályzóknál lényegesen kedvezőbb áron

A lakossági szolgáltatások mellett vállaljuk cégek, vállalkozások, intézmények részére szórakoztató elektronikai eszközök javítását, bevizsgálását, valamint szakmai véleményezését, amennyiben a javításuk nem gazdaságos és selejtezni kívánják. Villámsujtás, beázás, és egyéb elemi károk következtében meghibásodott eszközök javítását, és Biztosító társaságok felé szakmai vélemény kiadását is végezzük sok éves tapasztalattal. 

 

Joomla templates by a4joomla